About

“Als je vraagt waar mijn hart ligt? Dat is bij evenementfotografie. Ik hou van de dynamiek van de dag, de voorbereiding, het inzoomen op onderwerpen, het is een sport om de juiste momenten vast te leggen! Bovendien zijn het vaak interessante onderwerpen.”

Linked in
“Pepijn Leupen kan in korte tijd ensceneren, maar ook recht toe recht aan beeld maken. Door het fotograferen van details en interactie brengt hij het volledige verhaal van het evenement voor het voetlicht. Bovendien is hij een prettig mens om mee te werken. Én hij kan ook filmen.”

En dat is waarin ik me onderscheid! Naast fotografie kan ik na afloop korte filmpjes maken met reacties van mensen op het evenement. Deze worden dan gedeeld via social media en op de website van de klant geplaatst. Je hoort dan terug wat mensen van de dag vonden, het is interessant te horen hoe ieder mens de dag weer anders ervaart.

Ter promotie van een symposium, lezing of activiteit of ter ondersteuning van een onderwerp kan ik ook van tevoren filmen. Bijvoorbeeld voor de opmaat naar een event. We maken (inhoudelijke) teasers om mensen te enthousiasmeren. Met als doel: verbinden en actie; een ‘call to action’, bijvoorbeeld om je aan te melden.

NIEUW CONCEPT! Ik kan op het evenement direct de foto’s uitprinten. Wie drukt er nu nog een foto af? Dus iedereen vindt dat leuk. Deze kunnen de mensen meenemen, of sommigen plakken het in een boek als cadeau. Door er een anekdote bij te schrijven heb je aan het einde van de dag een boek direct klaar. Wat hier leuk aan is, zijn eigenlijk de reacties van de mensen én het persoonlijke. Voor de klant geen voorbereiding. En je feest is meteen aangekleed. Voor een indruk zou je hier even kunnen kijken: http://www.pepijnleupen.nl/WP/popup/ | cadeau | persoonlijk | aankleding voor je evenement | fun

Voor meer informatie en prijsopgave:
telefoon: 06-55115022 / 06-50254027
foto(@)pepijnleupen.nl
Velserstraat 43
2023 EA Haarlem

KVK Haarlem: 34294042